Abonnementen Netflix

Blog Abonnementen Netflix

Netflix heeft voor gebruikers diverse abonnementen waar uit gekozen kan worden. Misschien heb je een vast budget wat je er maximaal aan uit wil geven per maand, heb je bepaalde wensen en behoeften en als je dat allemaal helder hebt kun je kijken welk abonnement bij jou past. Je kunt er echt alle kanten mee op. Het voordeel wat je bij alle abonnementen van Netflix hebt, is dat jij er alle films en series kunt kijken die zij je aanbieden. 

Basis abonnement wat voor jou?

Je hebt een basis abonnement bij Netflix. Dit is echt voor de mensen die niet veel eisen stellen aan het abonnement in de zin van, je hebt dan geen HD en Ultra HD. Je kunt ook maar op een scherm tegelijkertijd kijken, maar je betaalt wel maar 7,99 euro per maand en je hebt toegang tot alle films en series die Netflix jou te bieden heeft. Toch een mooi bedrag per maand waar je dan veel voor kunt zien. Je zal je niet snel vervelen want er is erg veel moois te zien via Netflix!

Standaard of toch nog meer?

Het standaard abonnement is toch net wat meer. Daarvoor betaal je 10,99 euro per maand en dan kun je alles in HD bekijken. Nog een ander voordeel is dat je op twee schermen tegelijkertijd kunt kijken! Maar wil je niet in HD kwaliteit kijken maar in Ultra HD kwaliteit? Dan kun je beter voor het laatste abonnement gaat genaamd premium abonnement van Netflix. Hierbij betaal je 13,99 euro per maand en dan kun je dus in Ultra HD kijken en je kunt ook nog eens met vier mensen tegelijkertijd van Netflix gebruik maken. Wat veel mensen hierbij doen is dat zij de kosten per maand delen en dan kun je er allemaal gebruik van maken voor een heel laag bedrag per maand! 

Recente berichten