Combineren lukt prima met de coltrui

Blog Combineren lukt prima met de coltrui

Een coltrui is prima te combineren met een rok, een lange broek, een legging en onder een kostuum of pak. Welke coltrui je kiest is afhankelijk van de manier waarop jij deze gaat dragen: een dunne coltrui onder een vest, blazer, skipak of trainingspak, of een heerlijk wijde comfortabele gebreide coltrui op een pantalon of rok, waarin je heerlijk weg kunt duiken. De modellen en uitvoeringen, de maten en kleuren zijn divers. Kijk online bij de webshops die kleding aanbieden en maak je keuze. Gangbare kleuren als zwart, grijs, wit en blauw kun je altijd kiezen, omdat deze zeker met je garderobe te combineren zijn. Echter ook kleuren die eruit springen zijn het waard om mee te experimenteren en te combineren.

Wat combineer jij?

Een heerlijk dikke en warme dames coltrui en heren coltrui kunnen de winterjas vervangen op de milde winterdagen. Draag er een extra laagje kleding onder als het koud is, meer lagen houden je namelijk beter warm dan één enkele laag. Voor diegenen die een erg strakke coltrui niet verdragen zijn er leuke warme truien met een opstaand kraagje of een watervalhals coltrui bijvoorbeeld. Je kunt eens kijken wat je zoal in je kast hebt hangen en wat er dan bij de kleur coltrui past welke je voor ogen hebt. Er is namelijk zoveel mogelijk met elkaar, combineren dat is wat je gaat doen.

Iedere gelegenheid is geschikt voor de coltrui

De coltrui kan bij elke gelegenheid worden gedragen, als bovenkleding maar ook als shirt onder een vest of colbert als de coltrui niet te dik is. Een fraai broekpak zowel voor heren als dames geeft je de mogelijkheid om er op los te combineren met de verschillende kleuren van de coltruicollectie. Als basiskleding is het erg praktisch enkele kleuren in je garderobekast te hebben. De ene keer zal de coltrui een sportieve uitstraling hebben, de volgende keer doet dit kledingstuk prima dienst onder een kostuum. Een coltrui is het kledingstuk bij uitstek waarmee je kunt combineren en dus je eigen stijl en voorkeur kunt tonen.

Recente berichten